У п'ятницю, 8 жовтня, в роботі Instagram, Facebook та Whatsapp знову стався глобальний збій, повідомляє Downdetector.

Збій тривав близько трьох годин. Найбільше користувачів скаржилися на роботу мобільних застосунків.

Згідно з інтерактивною картою, проблеми з доступом до Instagram були на території західної Європи, Румунії, Італії, Іспанії Греції, Австрії, Польщі, Німеччині та Великобританії. Збій зафіксували і в Україні.

Зображення: Downdetector

Проблеми в роботі Facebook мали користувачі на території західної та східної частини США. Також на доступ до платформи скаржилися користувачі західної Європи, а саме Польщі, Німеччини, Великобританії, Румунії, Італії та Франції. Користувачі з України також повідомили про збій.

Зображення: Downdetector

Часткові збої в роботі Whatsapp спостерігалися в США, проте найбільші перешкоди зафіксували на території західної Європи, особливо в Німеччині.

Зображення: Downdetector

Попередній глобальний збій у роботі Facebook та Instagram, про який повідомили 4 жовтня, став одним із найсерйозніших в історії компанії. Схожий інцидент відбувся й у 2019 році, проте тоді соцмережа не працювала близько години.

Крім цього, через проблему в роботі сервісів Facebook засновник компанії Марк Цукерберг утратив майже 6,5 мільярда доларів та опустився на шосте місце в переліку найбагатших бізнесменів за версією Forbes.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі