Українська діджитал-агенція Hexagon виграла три нагороди міжнародної премії Red Dot Award 2021.

 Агенція отримала нагороду Best of the Best у категорії Brand Design & Identity за айдентику для TEDxNaUKMA — конференції формату TEDx, яку провели у Києво-Могилянській академії.

Головний концепт айдентики: «Ідеї здатні просочуватись крізь стіни». Дизайнери взяли за основу прямокутні плями, якими замальовують вуличні графіті, але через які проступає написане, та, типовий для TED, червоний колір. 

 Другу нагороду агенція отримала у категорії Websites за проєкт «Час зачинених дверей», який розробила разом із The Gate Agency. Це документальний проєкт, у якому 100 українських підприємців розповідають про бізнес, який їм довелося закрити через карантин.

 Red Dot Award 2021 у категорії Web Specials агенція отримала за проєкт Riversssounds. Це платформа для саунд-артистів, які досліджували звуки річок європейських міст.


Hexagon Agency – українська діджитал-агенція, яка спеціалізується на веброзробці та UX/UI-дизайні. Агентство заснували у 2014 році. The Village Україна розповідала про двоповерховий офіс компанії на Ярославській.

Red Dot Award – щорічна нагорода в галузі дизайну, заснована 1954 році, яку вручає європейський інститут Центру дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія за особливі досягнення в дизайні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ЗображенняHexagon Agency