В офіси компаній Facebook і Google дозволять повернутися лише вакцинованим працівникам.

Згідно із заявою гендиректора Google, кожному, хто повернеться на роботу в кампуси, необхідно зробити щеплення від COVID-19. Такі правила почнуть діяти в США, а надалі в інших країнах. Її реалізуватимуть відповідно до місцевих умов і правил. Зокрема, політика не діятиме в регіонах, де співробітники не мають доступу до вакцин.

Також співробітникам Google дозволили працювати з дому до 18 жовтня 2021 року. Окрім цього, вони зможуть подати заяву, щоб продовжити віддалену роботу.

Співробітники, які доглядають за дітьми або опинилися в особливих обставинах, зможуть працювати вдома до кінця 2021 року.

Facebook планує повністю відкрити офіси в листопаді 2021 року. Для цього компанія також вимагатиме в співробітників отримати щеплення проти COVID-19.

Відповідно до заяви віцепрезидентки Facebook Лорі Голер, політика буде застосовуватися залежно від умов і норм у регіонах. Також будуть окремі правила для тих, хто не може отримати щеплення з медичних або інших причин.


Компанія Apple представила нову гібридну модель роботи та вимагає, щоб люди працювали в офісі три дні на тиждень. Працівники виступили проти неї.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі