Український застосунок для поліпшення якості сну Sleep Booster увійшов до топ-3 за завантаженнями в США в категорії «Медитація та сон», про що свідчить звіт компанії Sensor Tower.

Інтерфейс додатку Sleep Booster

Протягом року Sleep Booster піднявся на шість позицій за кількістю завантажень в AppStore і Google Play.

«У 2020 році ми виросли у 2,5 рази. За рік додаток встановили п’ять мільйонів людей. Sleep Booster допоміг користувачам заснути більше 10 мільйонів разів. Таких показників нам удалося досягти завдяки підвищенню ефективності маркетингу й поліпшенню продукту. Цього року плануємо вирости втричі, розвивати бренд, активно працювати з технологіями машинного навчання для визначення фаз сну та категорій звуків», – кажуть розробники.

Застосунок для поліпшення якості сну Sleep Booster створила українська компанія Boosters (входить до Genesis) у 2018 році. У розробленні використовують машинне навчання та власну адаптацію когнітивно-поведінкової психотерапії інсомнії (CBT-I). За допомогою медитацій, звуків і оповідань на ніч додаток допомагає людині заснути, аналізує її звуки вночі та сприяє формуванню звичок для нормалізації сну.


Рейтинг найпопулярніших в Україні застосунків у січні очолили Chrome, YouTube і Viber.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі