Бізнесмен Вагіф Алієв продав бізнес-центр «Парус». Новим власником став український підприємець, народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Про це The Village Україна повідомив Вагіф Алієв.

Бізнес-центр «Парус». Фото: Dmytro Pastukh для Google Maps

Угоду про продаж бізнес-центру закрили два місяці тому.  


Бізнес-центр «Парус» – це 33-поверховий бізнес-центр класу «А» в Києві. Будівництво розпочалось у 2004-му, офіційне відкриття відбулося 4 квітня 2007 року. Це найвищий хмарочос України 2005–2008 років. 

Вагіф Алієв є власником торгових центрів: Mandarin Plaza, Lavina Mall, Blockbuster Mall, Ocean Mall – а також ЖК Diamond Hill. Входить до списку 100 найбагатших людей України.

У планах Вагіфа Алієва відкриття ТРЦ Ocean Mall. Він має почати роботу 1 вересня 2021 року. У ТРЦ буде працювати ще один магазин IKEA, каже Алієв. Але договір про відкриття IKEA в Ocean Mall поки не підписали.

Крім цього, Вагіф Алієв планує запустити ще один бізнес-проєкт. Це має бути мережа будівельних торгових центрів із робочою назвою Building Mall. За словами бізнесмена, мережа має відкритися в Україні до весни 2022 року. Зокрема, навесні 2022 року мають запрацювати чотири ТЦ, до кінця року – 10. Площа кожного центру становитиме 40 000 м², у деяких із них планують відкрити магазини IKEA. Усі торгові центри будуть розташовані поблизу метро. Один із них – у районі книжкового ринку на Петрівці.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОбкладинкаDmytro Pastukh для Google Maps