Український виробник систем безпеки Ajax Systems відкриває R&D офіс у Вінниці. Там працюватиме нова команда, розповіли в компанії.

В Ajax кажуть, що самостійна робота команди в харківському офісі була успішна, тому подібну команду вирішили зібрати у Вінниці. 

«Уже сьогодні Вінниця приваблива для IT-компаній різних напрямів  як аутсорс, так і продуктових. Ми також бачимо потенціал у місцевих розробників і студентах. Уже до кінця року разом із новою командою плануємо випустити не один пристрій», сказав засновник і CEO Ajax System Олександр Конотопський.

За рік Ajax Systems планують найняти 810 людей. Передусім ідеться про інженерів: Embedded і Hardware розробників  а також менеджерів проєктів. Усі вакансії можна переглянути за посиланням.

Над якими пристроями працюватимуть нові інженери, у компанії поки не кажуть. Відкрити офіс у Вінниці планують в лютому 2021 року.


Ajax Systems – виробник професійних систем безпеки, заснований у 2011 році. Продуктова лінійка складається з пристроїв для захисту приміщень і прилеглих територій, пожежної безпеки, захисту від повені тощо. Розробки компанії продають у понад 90 країнах світу. 

У 2019 році Ajax Systems залучив 10 мільйонів доларів інвестицій від нового фонду компанії Horizon Capital. Наприкінці 2020 року компанія відкрила другий завод у Києві.

Більше про те, як працює Ajax Systems, читайте тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Ajax Systems