Український сервіс доставки Rocket під час локдауну щодня готує та безкоштовно доставляє 1000 гарячих обідів малозабезпеченим і хворим на ВІЛ/СНІД киянам. Ініціативу реалізують за підтримки Фонду Олени Пінчук і КМДА, які надали список адресатів.

Обід містить м’ясну страву з гарніром, салат і хліб.

«Ми готуємо їжу самостійно, без використання напівфабрикатів від зовнішніх постачальників. Обіди готуються у власних ресторанах сервісу Rocket, так званих Dark Kitchen, що знаходяться в п’яти різних локаціях столиці», – кажуть у сервісі доставки.

Проєкт спрямований не лише на підтримку незахищених верств населення, а й на зменшення соціальних контактів у період пандемії.

Під час весняного локдауну Rocket разом із соціальними службами Києва доставили понад 12 000 продуктових наборів першої необхідності людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.


Сервіс доставки Rocket заснували у 2018 році в Дніпрі, тоді він називався Raketa, але з виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву. Наразі географія доставки включає 27 міст України та кіпрське місто Нікосія.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ФОТО: Raketa