Авіакомпанія Turkish Airlines з 13 по 15 січня проводить перший великий розпродаж квитків на більшість міжнародних маршрутів у 2021 році.

Квиток в економ- і бізнес-клас можна купити зі знижкою 40%. Вилетіти треба в період з 1 квітня по 31 грудня 2021 року.

Розпродаж охоплює всі міжнародні маршрути, крім рейсів в Еркан (Ерджан) і материковий Китай: Пекін, Шанхай, Гуанчжоу й Сіань. Знижка діє на міжнародні рейси до Стамбула та з пересадкою в Стамбулі, в треті країни та міста Туреччини.

Під час бронювання квитка з Києва до Стамбула чи до Нью-Йорка (з пересадкою в Стамбулі) його вартість буде нижчою. Наприклад, квиток з української столиці до турецької в економкласі на початок квітня коштує 151 долар, у бізнес-класі – 294 долари.

У разі повернення квитків, куплених на розпродажі, діятиме пільгова політика обміну. Змінити дату вильоту можна буде без штрафу, проте, якщо новий квиток буде дорожчий за старий, необхідно доплатити різницю. Повернення квитків проводиться за правилами тарифу, який діє на момент покупки.


Turkish Airlines запровадила оплату за вибір місця заздалегідь. Ідеться про вибір місця в економкласі на міжнародних рейсах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі