Тату-студія 6:19 Studio почала роботу на вулиці Волоській, на Подолі. Це салон київської тату-артистки та художниці Уляни Нєшевої, за дизайн якого відповідало Balbek Bureau.

До створення власної студії Уляна Нєшева упродовж шести років працювала самостійно. Серед її клієнтів – ONUKA, Надя Дорофєєва, The Maneken, Світлана Лобода, Ірена Карпа.

Назва студії 6:19 Studio та слоган «You are yours» відсилають до Першого Послання до Коринтян апостола Павла 6:19.

До того, як почати займатися татуюванням, Уляна займалася живописом. Каже, що мистецтво завжди було «невід'ємною частиною її як художника», тому вона вирішила доповнити інтер'єр студії арт-об'єктами.

За дизайн студії відповідало Balbek Bureau, засновник якого Слава Балбек – один із клієнтів Уляни.

Приміщення повністю перебудували. При оформленні зробили акцент на простих кольорах та використали прості матеріали: бетон, метал та цеглу. Вінтажні меблі привезли з Німеччини, Нідерландів та Швейцарії.

У студії є декілька функціональних зон: рецепшн, зона, де майстри набивають татуювання та чілрум, де майстри можуть відпочити між сеансами та малювати. Також є окрема гардеробна для клієнтів. Усі зони об'єднані великим бетонним столом неправильної форми: його створювали вручну.

Клієнтів зустрічає скульптура «Boy» скульпторки Христини Ридзель. Уляна розповідає, що скульптуру побачила під час відвідування майстерні Христини та одразу зрозуміла, що вона має бути у «6:19», називає арт-обєкт «душею» студії.

Зараз у студії працює 5 майстрів, усі пройшли ретельний відбір тату-артистки. Концепція студії полягає ще й у тому, що усіх майстрів, незважаючи на різноманітність їхніх стилів, пов'язує робота у стилі мінімалізм.

Офіційне відкриття відбудеться 18 грудня, але студія вже працює. Записатися на сеанс можна у соцмережах студії або за поштою [email protected].


Коли

11:00-20:00

Де

вулиця Волоська, 50/38



 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Євген Авраменко