Іспанія планує з березня 2021 року приймати туристів без обмежень завдяки кампанії «безпечна подорож», пише The Local.

Зараз для поїздки в Іспанію є обов’язковою наявність негативного тесту на COVID-19, зробленого менш ніж за 72 години до перетину кордону. Органи влади у сфері туризму сподіваються, що до приходу весни від цього правила вдасться відмовитися.

Національне туристичне агентство Іспанії Turespaña запускає нову кампанію «безпечна подорож», щоб привабити мандрівників. Туристам надаватимуть актуальну інформацію про країну та поради з безпеки.

«Цією кампанією ми хочемо позиціювати туристичний бренд Іспанії як фактор, що впливає на безпеку подорожей, і сприяти формуванню впевненості в туристів, які знову приїдуть до нашої країни», – сказав генеральний директор Національної ради з туризму Turespaña Мігель Санс.

Для кампанії створять новий розділ на вебсайті spain.info. Там будуть дані про місцеві обмеження або місткість ресторанів, а також інтерактивна карта Іспанії з детальною інформацією про заходи проти коронавірусу. Приблизна вартість кампанії становить 2 мільйони євро. Очікується, що вона триватиме, поки діятимуть заходи з профілактики розповсюдження COVID-19.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі