Компанія Apple запускає сервіс єдиної підписки – Apple One. 

Apple One дозволить користувачам підписатися на кілька сервісів Apple. Зокрема, iCloud, Apple Arcade, Apple Music та Apple TV+.

Скріншот Apple

Послуга коштуватиме 14,95 долара на місяць із хмарою на 50 гігабайт, повідомляє Apple. Сімейний пакет (на 6 осіб) з обсягом хмарного сховища 200 гігабайт обійдеться 19,95 долара на місяць.

Скріншот Apple

Є ще преміум-версія за 29,95 долара на місяць. Вона передбачає підписку на Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, два терабайти на iCloud, Apple News+ і новий інтерактивний сервіс для тренувань Apple Fitness+. Водночас сервіси News+ і Fitness+ будуть доступні тільки для користувачів США, Великобританії, Канади й Австралії.

Після підписки на Apple One доступ до сервісів буде безкоштовним протягом місяця.

Apple One запустять у всьому світі. Чи буде сервіс працювати в Україні, поки не відомо.


 15 вересня 2020 року Apple презентували нові покоління планшета iPad і розумного годинника Apple Watch. А 13 жовтня показали чотири нові iPhone, а також аксесуари для продуктів Apple.

Акції Apple упали через відтягування презентації iPhone. Компанія втратила 100 мільярдів доларів. А 3 вересня 2020 року акції Apple впали на 8%. Через це компанія втратила близько 180 мільярдів доларів ринкової капіталізації. Обвал акцій став для Apple найбільшим одноденним обвалом за всю історію на американському ринку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: скріншот Apple