Рейтинг найбільш популярних українських блогерів у TikTok оприлюднило медіа HypeAuditor у межах звіту про користувачів сервісу з України. 

У 10 топ – українські інфлюенсери та співачка Надя Дорофеєва. У лідерки рейтингу yanadoga – понад 6,7 мільйона підписників і близько 100 мільйонів лайків. 

 yanadoga (6,7 мільйона підписників);

@yanadoga

?? Made with @zoomerang_app ##zoomerangsticker ##zoomerang_app

♬ Take You Dancing - Jason Derulo

 ggarmash (4 мільйони);

@ggarmash

MAGIC ✨

♬ оригинальный звук - ggarmash

 kuzinatv (4 мільйони);

@kuzinatv

Результат туториала. Клонируем вот этих девочек @sergistwins ?

♬ Woah - KRYPTO9095

 skomoroh (2,9 мільйона);

@skomoroh

как тренируюсь Я и как Мама ??? ЛЮБИШЬ МАМУ СТАВЬ ❤️##gym##зал##качок##фитнес##вайн##прикол

♬ Pink Dragon - Parov Stelar

 evtushenko_dima (2,8 мільйона);

@evtushenko_dima

Не знаю, почему, но этот тренд мне прям зашёл ??‍♂️ @todua_irakli @eugenekaprelov

♬ Кожаные штаны - Фикс

За даними HypeAudiotor, Україна посідає 25-те місце у світовому рейтингу TikTok за загальною кількістю інфлюенсерів. 3,34 % українських інфлюенсерів мають понад 100 тисяч читачів. Інфлюенсерами медіа вважає облікові записи з понад тисячею читачів. 

Статистика користувачів TikTok в Україні за віком

Основною цільовою аудиторією TikTok в Україні називають користувачів жіночої статі віком від 13 до 24 років. Цей сегмент аудиторії відповідає за 51,23 % всіх українських користувачів сервісу.

У звіті додають, що показник залученості (engagement rate) в українських інфлюенсерів близький до середнього в сервісі – від 15,69 % до 16,86 %. 

TikTok – китайський сервіс коротких відео, який є однм з найпопулярніших додатків у світі: у TikTok зареєструвалися понад 500 мільйонів користувачів у 155 країнах. Лише за березень застосунок завантажили понад 60 мільйонів разів. Основною аудиторією TikTok є китайські й американські підлітки.

У травні TikTok на покупках у програмі заробив більше, ніж YouTube і Netflix.

Forbes опублікував перший рейтинг зірок TikTok, які найбільше заробляють у соцмережі: найбільше доходів отримує блогерка Еддісон Рей Істерлінг ($5 мільйонів).

Instagram офіційно запустив сервіс Instagram Reels, який схожий на TikTok. Так Instagram намагається конкурувати з мегапопулярним сервісом.

Раніше The Village Україна розповідав про спроби президента США заборонити TikTok у країні.