Креативна агенція Banda відкриває офіс у Каліфорнії.

Каліфорнійський офіс очолить Ярослав Сердюк, співзасновник і директор зі стратегії агентства. Ярослав уже переїхав до Каліфорнії та відповідатиме за запуск і розвиток офісу.

Павло Вржещ (ліворуч), Єгор Петров (на фото), Ярослав Сердюк (праворуч)

«Вихід на американський ринок дасть нам можливість поставити рівень складності гри на максимум. Америка – це країна підприємництва, тут його ген прививають дітям уже в дитсадочку. Тому бізнеси з найцікавішими ідеями тут усюди, і всім їм потрібен маркетинг і брендинг, стратегія та креатив», – коментує Павло Вржещ, співзасновник Banda.

Banda 2020 року здобула титул найефективнішого незалежного агентства у світі за результатами Effie Index.

«Мене завжди вабила Америка. Це батьківщина реклами. Саме тут придумали маркетинг. І, переїхавши в США, я відразу ж помітив, як тут з усього роблять бренд і як круто вони вміють продавати. Не важливо, де ви: у продуктовому магазині, на автомийці або в стоматолога – ви відчуваєте, як працюють бренди. У кожного є своя місія, цінності, візуальна айдентіка, навіть у магазина-ліліпута. Я впевнений, що нам є багато чого повчитися в американців у плані маркетингу. Це як вища ліга», – пояснює Ярослав Сердюк, чому агенція вирішила вийти на американський ринок.

Зараз у роботі команди є чотири проєкти на американському ринку: розробка айдентики для промо-кампанії голлівудського фільму, створення брендів для двох інвестиційних фондів, також планують запустити на ринок новий канабіс-бренд.


 Banda – провідна українська креативна агенція. Нещодавно стала №1 у рейтингу «Вибір рекламодавця», а в 2019-му – найефективнішою агенцією за результатами Effie Awards Ukraine і найкреативнішою в Центральній і Східній Європі за версією Epica Awards.

 За 8 років існування компанія зібрала великий список клієнтів, серед яких такі бренди, як: Monobank, Comfy, ПриватБанк, Budweiser, Borjomi, Eurovision, Uber, KAN, Goodwine, Prom.ua, MacPaw. Роботи banda довели свою ефективність на 30 ринках, включаючи ринок Австрії, Іспанії, Америки та Швеції.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі