Найбільший український непродуктовий ритейлер «Епіцентр» вирішив розвивати продовольчий напрям: мережа планує відкрити щонайменше сім продуктових магазинів в Україні. Шість з них – у Києві, пише «НВ» з посиланням на свої джерела.

«У липні ритейлер відкрив спеціалізований продовольчий магазин у своєму новому торговому центрі в Бучі. Подібні «магазини в магазині» до кінця року з’являться ще, як мінімум, у семи об’єктах: гіпермаркеті у Вінниці (він зараз будується) й у шести київських «Епіцентрах», – пише видання.

У пресслужбі «Епіцентру» інформацію поки не коментують.

«Епіцентр» у Бучі / «Епіцентр»

Власники мережі Олександр і Галина Гереги вже кілька років планують створення свого продовольчого роздробу, додають у НВ.

«Гереги збиралися відкрити продовольчі супермаркети ще в 2013 році. Але інвестувати тоді в новий проєкт власники найбільшої в Україні непродовольчої мережі не наважилися», – пишуть журналісти.


 «Епіцентр К» — мережа торговельних центрів в Україні, заснована 2003 року. Належить ексдепутатові Олександру Герезі та його дружині Галині. Компанія  володіє також і мережею «Нова лінія».

 У Києві працюють сім торговельних центрів мережі.