Дизайн-бюро spiilka отримало нагороду Red Dot за інтерфейс «Дії» − «держави у смартфоні».

«Для бюро це означає, що ми рухаємось у правильному напрямі й що якість нашої роботи, як мінімум, не падає. Плюс, як завжди, нагорода – це додатковий приємний інфопривід. Для Дії це підтвердження крутості проєкту, адже не так багато державних сервісів отримувало нагороду Red Dot», – коментує The Village Україна співзасновник Spiilka Design Buro Володимир Смирнов.

«Дія» об’єднує державні послуги в одному сервісі. Проєкт створили разом із креативним агентством Fedoriv на замовлення Міністерства цифрової трансформації.

Щоб отримати доступ до послуг, потрібно ввійти в кабінеті громадянина: там дані з реєстрів про ваш бізнес, нерухомість, транспортний засіб, земельні ділянки й цифрові документи із застосунку «Дія».


 Першими в додатку стали доступні цифрові водійські права та техпаспорт, їх можна використовувати для подорожей по Україні.

 У додатку можна буде показати ID-картку, закордонний біометричний паспорт чи водійські права під час посадки на поїзд. Також «Укрзалізниця» прийматиме цифровий студентський квиток з «Дії».

 Програму можна завантажити в Play Market та App Store.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі