Авіакомпанія МАУ планує закрити продажі квитків до 1 серпня, повідомив президент компанії Євген Дихне.

«Зараз ми закриємо всі продажі до, швидше за все, 1 серпня, для того, щоб дати можливість призначати тільки ті рейси, щодо яких пасажиру буде зрозуміло, що ми будемо виконувати. А визначати ці рейси будемо, виходячи з можливостей пасажирів-туристів подорожувати», − пояснив він.

За словами Дихне, компанія позитивно розглядає кроки україни до послаблення обмежень для авіації з української сторони. Але для того, щоб відновити туристичні рейси, недостатньо лише зняти механізми для авіакомпаній та аеропортів.

«Потрібно також, щоб міграційний режим тих країн послабили конкретно для українців. І на сьогодні немає жодного підтвердження, що це зроблено. Є політичні заяви з деяких країн у ЗМІ, але ми чекаємо конкретних документів з департаментів авіаційних служб цих країн з правилами в’їзду іноземців. Виходячи з цієї інформації, ми будемо оцінювати, куди пасажири можуть полетіти», − додав президент МАУ.


Після відновлення польотів компанія планує задіяти до 14 літаків, потім збільшити їхню кількість до 28. Також МАУ планує спростити тарифну політику й зменшити ємність салонів бізнес-класу.

Раніше через карантин МАУ звільнила 900 працівників: у компанії пояснюють, що робота МАУ під час карантину була практично призупинена.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: МАУ