Оновлення 09.06: Власники торгової марки Pizza Celentano назвали інформацію видання НВ «недостовірною» і такою, що «порочить ділову репутацію мережі». У компанії додали, що власниками більшості зі 120 ресторанів мережі є франчайзі, «які за договором користують торговою маркою, але самостійно відповідають за операційну діяльність та фінансовий результат». У компанії кажуть, що не закривають мережу та франчайз, продовжуючи пошук потенційних партнерів.

Мережа піцерій Pizza Celentano закриває ресторани в Києві, пише НВ з посиланням на засновника мережі Максима Храмова.

Максим Храмов розвиває мережу за франчайзингом у Києві. За його словами, зараз із колись великої ресторанної мережі Pizza Celentano залишилося всього два заклади — у Києві й Борисполі. Ці ресторани також планують закрити.

Ресторани Pizza Celentano закривалися поступово останні кілька років і на їх місці з’являлися інші, успішні заклади. «Компанія пробувала змінювати формат, залучати офіціантів, але це не дало результату. Тому мережа і закривається», — розповів Максим Храмов.

У Києві ресторатор Максим Храмов має намір зосередитися на інших своїх проєктах, наприклад, створювати мережу на базі ресторану Pastateca. Наприклад, на місці Celentano на вулиці Спаській відкриють ресторан Pastateca, прокоментував для The Village Україна Максим Храмов.

Зараз мережа Pizza Celentano нараховує понад 120 закладів громадського харчування, більша частина яких розташована на заході країни.


Читайте про закриття у тексті 15 закладів, які закрили навесні в Києві.

Фото: Pizza Celentano / Facebook