Компанія IKEA «найближчими днями» планує офіційно запустити онлайн-магазин і розпочати продажі, повідомили в компанії.

«Наразі ми активно працюємо над виходом на український ринок через відкриття інтернет-магазину. [...] Робимо все можливе, щоб найближчими днями офіційно запустити онлайн-продажі в Україні», – повідомив Флоріан Меллє, керівник IKEA в Україні.

Можливість замовити й оплатити товар з’явиться вже з наступного тижня (11 травня) – повідомляє ВВС News Україна з посиланням на джерела. 

Попередній перегляд сайту вже доступний тут з актуальними цінами й асортиментом. 

Багато українських ЗМІ 7 травня повідомили, що IKEA почне роботу в Україні після карантину. У компанії офіційно спростували цю інформацію.


У 2018 році IKEA заявила, що планує відкрити перший в Україні магазин у форматі city store у 2019 році. Він мав з’явитись у київському ТРЦ Ocean Mall. Через затримку будівництва компанія вирішила розглянути інші шляхи виходу на український ринок: спочатку відкриватимуть онлайн-магазин, а вже тоді фізичний.

Перший в Україні магазин IKEA відкриють у торговому центрі Blockbuster Mall на проспекті Степана Бандери. Про це The Village Україна стало відомо з власних джерел.

IKEA оголосила про пошук українських виробників для співпраці, а також розпочала набір працівників для українського підрозділу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі