Угорський лоукостер Wizz Air планує запустити нові авіарейи зі Львова та Харкова, а також хоче відкрити нову базу у Львові з 1 липня.

Авіакомпанія внесла у систему бронювань п’ять рейсів зі Львова та два з Харкова, пише avianews. Зі Львова запустять рейси в Біллунн у Данії, Таллінн, Лісабон, Гамбург, Щецин, а з Харкова − у Таллінн та Берлін.

Лоукостер почне літати у Біллунн і Лісабон з 1 липня, у Таллін із Харкова і Львова з 2 липня, а в Гамбург, Щецин і Берлін − 3 липня. Авіарейси будуть здійснюватися двічі на тиждень, а рейси зі Львова і Харкова до Таллінна − тричі на тиждень.

У Wizzair додали, що мінімальна вартість квитків починається від 429 гривень (15 євро) в один бік з урахуванням ручної поклажі.

Під час польотів пасажири повинні будуть носити маски й забезпечити себе ними самостійно. Під час польоту пасажирам безкоштовно роздаватимуть дезінфекційні серветки.

Wizz Air відкриє в аеропорту Львів уже другу свою базу в Україні, в ній буде один літак лоукостера. Першу відкрили у 2015 році в аеропорту «Київ» («Жуляни»), вона налічує чотири літаки.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Wizz Air