Компанія Juscutum запустила безкоштовний сервіс «Legal Alarm: COVID-19» для швидкої юридичної консультації на час карантину, повідомляє AIN.ua. Сервіс також доступний на порталі «Дія».

На сервісі можна отримати базові антикризові консультації і завантажити шаблони найнеобхідніших документів. Сайт оновлюється, обіцяють нові розділи і поради.

«Нам вебінари здалися не найефективнішим інструментом. Або ж розрізнені консультації, вони не дають потрібного ефекту. Ми звели все в портал, де людина може отримати сформований для неї (на підставі опитування) потрібний документ», – каже Артем Афян, керуючий партнер Juscutum.

Щоб отримати пораду, потрібно заповнити форму на порталі. Вибравши потрібний розділ і відповівши на питання, отримуєте пропозиції з посиланнями на базові консультації та шаблони документів.

Для додаткових порад треба заповнити заявку та дочекатися зворотного зв'язку. За таку консультацію можуть попросити плату.

Сервіс призначений для власників кав'ярень, невеликих кафе і магазинів, вузькопрофільних стартапів і ІТ-компаній.


3 квітня уряд схвалив ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ, ЯКІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства і критичну інфраструктуру.

Читайте, чому потрібні нові, більш жорсткі заходи під час карантину.