Український стартап PRNEWS.IO став офіційним сервіс-провайдером у каталозі програми e-Residency в Естонії, повідомляє MMR.

e-Residency of Estonia – програма, запущена Естонією 1 грудня 2014 року, яка дозволяє неестонцям отримати доступ до естонських послуг, таких як запуск бізнесу, банківська діяльність.

У першу чергу, e-Residency розрахована на так званих «цифрових кочівників»  людей, чия діяльність не залежить від місця проживання.

До спільноти компаній, що надають e-Residency в Естонії, входять понад 66 тисяч компаній з усього світу. До десяти перших країн, чиї громадяни приєдналися до програми e-Residency, входять Україна, Німеччина, Росія, Туреччина, Франція, Італія, Іспанія, Фінляндія, Індія та Велика Британія.

Україна є лідером за кількістю фірм, зареєстрованих через e-Residency: 3900 успішних аплікантів та 873 компанії, які отримали вихід на ринок ЄС і надійний юридичний захист.


 PRNEWS.IO – платформа для розповсюдження контенту в ЗМІ, заснована в Миколаєві, протягом останніх років вдало працює з клієнтами з Європи, США, Азії.