Мобільний оператор lifecell нарахував своїм абонентам-медикам безкоштовно 20 ГБ інтернету та 1500 хвилин для дзвінків на міські та мобільні номери по Україні, повідомляють у lifecell.

«Наразі хвилини та гігабайти нараховані вже майже 6000 медичних працівників по всій Україні, вони отримали відповідні СМС. Якщо ви абонент lifecell і надаєте первинну медичну допомогу, та поки що не отримали свої гігабайти та хвилини, будь ласка, наберіть *440*3# та очікуйте підтвердження реєстрації запиту», – зазначили у компанії.

Щоб отримати хвилини, також можна заповнити онлайн-форму.

Хвилини та гігабайти будуть нараховані за кілька днів після того, як номер телефону перевірить Національна служба здоровʼя України.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

Метро у Києві припинило роботу 17 березня. З 23 березня в Києві ЗАБОРОНили рух громадського транспорту, перевозитимуть тільки медиків, рятувальників, поліцейських, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, а також співробітників стратегічних підприємств.

Режим надзвичайної ситуації запровадили у Києві, Івано-Франківській, Київській, Житомирській, Дніпропетровській та Чернівецькій областях.