«ПриватБанк» продовжить дію карт для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні картки) на 90 днів, якщо термін дії карти закінчується у період карантину. Їх можна буде використовувати ще три місяці без заміни, повідомили у банку.

Йдеться про зарплатні, пенсійні, соціальні картки. Якщо у карти для виплат завершується термін дії, клієнтові не потрібно йти до відділення або замовляти доставку для перевипуску.

Термін дії всіх карт для виплат і карт для виплат Gold буде продовжено автоматично. Такі картки будуть працювати у звичайному режимі без обмежень  платежі, онлайн і офлайн, покупки в інтернеті та інші транзакції будуть проходити без проблем, додали у банку.

«На період карантину «ПриватБанк» рекомендує проводити платежі, отримувати перекази та інші послуги за допомогою Privat24, терміналів самообслуговування і банкоматів, а також обмежити використання готівки, оплачуючи покупки в торговій мережі картами або електронними гаманцями», – розповіли у «Приваті».


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину. З 17 березня у Києві обмежать роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

У Київській області запровадили режим надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу.