«Нова пошта» з 18 березня скасовує плату за зберігання посилок клієнтів до кінця карантину.

«Ми розуміємо, що в ситуації, яка склалася, наші клієнти можуть не встигнути забрати посилки вчасно», коментують у «Новій пошті».

«Нова пошта» продовжує працювати і надавати послуги клієнтам у повному обсязі.

Весь ланцюг доставки пошти працює відділення, термінали, кур’єри, поштомати. Перевезення вантажу відбувається без обмежень. Крім того, у звичайному режимі продовжує працювати міжнародна доставка.

Усі відділення «Нової пошти» оснащені дезінфекторами, захисними масками, рукавичками. У відділеннях постійно проводиться прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфекційних засобів, повідомляють у «Новій пошті».

«Ми контролюємо відстань черги і не допускаємо великого скупчення людей. Наші співробітники проходять первинний огляд і не допускаються до роботи у разі погіршення самопочуття», – додали у «Новій пошті».


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Раніше в Києві зафіксували перші два випадки коронавірусу.

Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

Київ не закриватимуть на в’їзд і виїзд через карантин, обмеження щодо пересування людей між Києвом та іншими містами мають рекомендаційний характер, запевняють у КМДА.

На час карантину штрафуватимуть власників київських магазинів, продавці у яких працюють без масок. Перевірки магазинів проводитимть інспектори Держпродспоживслужби.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИВАЄ КОРДОНИ для іноземних громадян.

За останніми даними, у світі понад 130 тисяч людей заразились коронавірусом, найбільше хворих у Китаї (понад 80 тисяч), на другому місці − Італія (15 тисяч). Всесвітня організація охорони здоровя ОГОЛОСИЛА ПАНДЕМІЮ коронавірусу.