«Укрзалізниця» з 18 березня тимчасово зупиняє перевезення пасажирів на приміському, міському та регіональному маршрутах через заборону уряду. Останні рейси за графіками потяги здійснять у вівторок, 17 березня.

Компанія поверне пасажирам повну вартість проїзних квитків на всі скасовані рейси через карантин – без стягнення додаткових зборів.

Повернути залізничні квитки можна буде протягом місяця від дати запланованої поїздки. Онлайн-квитки можна повернути на сайті компанії.

«Закликаємо пасажирів, якщо є можливість, не поспішати на вокзали повертати квитки й не піддавати своє життя загрозі, перебуваючи в натовпі. Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені в повному обсязі», − пояснили в «Укрзалізниці».


Кабінет міністрів ухвалив рішення З 18 БЕРЕЗНЯ: зупинити роботу метрополітенів і заборонити внутрішні перевезення в Україні – авіа, залізничні та автобусні.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИВАЄ КОРДОНИ для іноземних громадян.

На час карантину штрафуватимуть власників київських магазинів, продавці у яких працюють без масок. Перевірки магазинів проводитимуть інспектори Держпродспоживслужби.

Обкладинка: «Укрзалізниця»