Компанія Apple забороняє в App Store розважальні додатки та ігри, пов’язані з коронавірусом.

«Спільноти у всьому світі залежать від додатків, які є надійними джерелами новин, які допомагають користувачам дізнатися про нововведення у галузі охорони здоров’я, з’ясувати, де вони можуть отримати медичну допомогу та як її надавати своїм друзям чи сусідам», − повідомляють в Apple.

Компанія оцінюватиме і залишить в App Store додатки від держустанов, неурядових організацій, пов’язаних з охороною здоров’я, медичних та освітніх установ.


ЧИТАЙТЕ, ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ.

ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.


Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИВАЄ КОРДОНИ для іноземних громадян.

В Україні офіційно підтвердили п'ять випадків зараження коронавірусом: 13 березня 71-річна жінка у Житомирській області ПОМЕРЛА, ще двоє хворих − у Чернівецькій області.

 Європа стала новим епіцентром пандемії коронавірусу. За даними університету Джона Хопкінса, в Італії зафіксували щонайменше 15,1 тисячі заражених коронавірусом, в Іспанії − понад 4 тисячі, у Німеччині − 3,1 тисячі, у Франції − 2,8 тисячі.

 Читайте, як повернутися в Україну після заборони на в’їзд з 17 березня.