Американська компанія Reddit відкрила офіс у Києві та зараз шукає розробників, пише AIN.ua.

Офіс почав роботу нещодавно, співробітники працюють у Creative Cvartal у БЦ Gulliver, їх поки всього двоє.

«Київ ми обрали тому, що тут дуже багато технічно підкованих інженерів, яким цікаво займатися продуктом. Вони прагнуть до більшого, хочуть не тільки писати код. Нам якраз такі й потрібні», – розповідає senior user experience designer Reddit Павло Грозян, який працює у Сан-Франциско.

Наразі в Києві відкрито дві вакансії: senior frontend engineer і senior backend engineer. До кінця року планують найняти до 10 співробітників. У майбутньому зявляться вакансії для мобільних розробників.

Поки не розкривають особливості майбутніх проєктів, над якими буде працювати київська команда.

«Нам цікаво розповісти українським користувачам про Reddit, що це таке, чому ми не соціальна мережа. Зазвичай вважають, що це – місце для мемів і гіфок з котиками, але у нас генерується величезна кількість оригінального контенту на серйозні теми, від будівництва ракет до виборів президента», – пояснює розробник.


 Reddit – одна з найпопулярніших у світі платформ для спілкування та обговорення актуальних тем. На листопад 2019 Reddit мав 430 мільйонів унікальних користувачів на місяць, 130 тисяч активних спільнот на різні теми, від компютерних ігор до особистих фінансів і політики.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі