«Укрпошта» тимчасово зупиняє доставку посилок до Китаю, повідомили в компанії.

Доставку припиняють через зменшення кількості рейсів до Китаю – авіакомпанії перестають літати через поширення коронавірусу.

В «Укрпошті» зазначають, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) не вводить жодних заборон для міжнародної торгівлі. Доказів, що свідчать про ризик поширення коронавірусу через товари – поки не зафіксовано.

Усі відправлення, прийняті до 11 лютого, будуть доставлені, однак терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені.

Доставка посилок з Китаю відбувається у нормальному режимі, але через скорочення кількості авіарейсів тривалість її збільшується. 


У грудні в китайському місті Ухань був зареєстрований спалах пневмонії. Пізніше зясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу. 

Україна посилила перевірку в аеропорту «Бориспіль» через коронавірус з Китаю. Пасажирів, які прилетіли з Китаю, перевіряють медики. В Україні ніхто не інфікувався новим вірусом, втім у двох українців виявили коронавірус з Китаю: вони є членами екіпажу лайнера в Японії.

ЧИТАЙТЕ, ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «Укрпошті»