Глава Amazon Джеф Безос посів друге місце рейтингу мільярдерів-невдах за версією Forbes. У 2019 році він втратив 13,1 мільярдів доларів через розлучення зі своєю колишньою дружиною Маккензі. Проте Безос все ще залишається найбагатшою людиною планети зі статками у 109,7 мільярдів доларів.

Першим в списку найбільш «невдачливих» мільярдерів виявився Азім Премжі, друга найбагатша людина Індії. Його статки скоротилися на 14,1 до 7,1 мільярдів доларів.

На третьому рядку рейтингу – Субхаш Чандра (глава індійського медіахолдингу Essel Group, статки якого скоротилися на 3,4 мільярдів доларів до 660 мільйонів доларів через падіння вартості акцій двох його компаній на 40%).

Найбільше у 2019 році заробив Бернар Арно – президент групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy, його статки зросли за рік на 40 мільярдів доларів до 107,7 мільярдів доларів. Також в п'ятірці Марк Цукерберг, засновник Zara Амансіо Ортега , колишній глава Microsoft Стів Балмер і глава індійської нафтової компанії Reliance Industries Мукеш Амбані.

Фото: Wikipedia