Українська компанія Banda стала найкращою агенцією у Центральній та Східній Європі за версією міжнародного креативного фестивалю Epica Awards.

«Є чим пишатися. Банда − найкраще агентство в Центральній і Східній Європі. За оцінками журі Epica, що складається з журналістів 200 світових видань про маркетинг і рекламу. Міцно обіймаю всіх, хто доклав свої сили і талант, щоб це сталося. Качаємо українську креативність на весь світ», − написав креативний директор Banda Павло Вржещ.

Epica обирала найкращі агенції року, враховуючи кількість нагород на конкурсі та географію компаній. На другому і третьому місцях − російські креативні агенції BBDO Russia Group та Mosaic Media.

Goodwine from banda on Vimeo.

На Epica Awards українська агенція отримала дві золоті та срібну нагороди: за тест для перевірки зору в Instagram Stories, оновлену програму лояльності для goodwine та серію постерів для магазину алкоголю Bad Boy.

Instoptica. The first eye testin Instagram-stories from banda on Vimeo.

Bad Boy Posters Case from banda on Vimeo.


 Epica Awards − єдиний у світі креативний фестиваль, де суддями є лише представники преси. До журі входять журналісти з понад 200 видань з усього світу. Цього року на конкурс подали 3 410 робіт з 61 країни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Epica Awards