Новий ТРЦ Blockbuster Mall планують відкрити 20 листопада. Про це розповів RAU голова правління групи Mandarin Plaza Олександр Черницький.

Це буде технічне відкриття: магазини ще не працюватимуть, але будуть відкриті галереї і переходи ТРЦ. Першим запрацює магазин «Сільпо».

«20 листопада в Blockbuster Mall почне роботу «Сільпо» та ще кілька магазинів, а решта торговельних точок будуть відкривати за «віяловим принципом», тобто коли орендарі будуть готові почати роботу», – пояснив Олександр.

ТРЦ Blockbuster Mall розташований на проспекті Степана Бандери та має стати найбільшим торговим центром у країні. Площа першої черги становить 190 тисяч квадратних метрів, а загальна площа має перевищити 450 тисяч квадратних метрів.

У ТРЦ буде фудзона із 40 закладами та розважальний сектор. Там також відкриють супермаркет «Сільпо» у новому форматі та супермаркет будматеріалів.


Відкриття Blockbuster Mall переносять уже вчетверте: його мали відкрити ще у грудні 2018 року, однак перенесли це на лютий 2019-го, а пізніше на травень.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Візуалізація: Nai Ukraine