Керівні партнери інноваційного парку UNIT.City Макс Яковер і Максим Бахматов покидають проєкт. Про це розповіли джерела виданню Liga.Tech.

Макс Яковер відповів на запит видання, що вони «зараз готуються до виходу в паблік, готують пресреліз». Максим Бахматов розповів, що готує великий матеріал.

Максим Бахматов і Максим Яковер у щойно запущеному UNIT City, квітень 2017 

Місце керівних партнерів займе Домінік Піоте – французький експерт з цифрових перетворень. Він уже вказав посаду у своєму профілі на Linkedin та Facebook. Раніше він був директором інноваційного агентства Fabernovel US.

Домінік також був власником консалтингового агентства з цифрової стратегії Rebellion Lab у Кремнієвій долині, яке продав Fabernovel. Крім того, відповідав за інтранет-стратегію у BNP Paribas.


 Технопарк UNIT.City відкрили у 2017 році. Це перший інноваційний парк в Україні для стартапів, ІТ-компаній та бізнесу. Сьогодні він налічує 150 резидентів. Його створення ініціював мільйонер Василь Хмельницький.

 Інноваційний парк з 2017 року очолювали Яковер та Бахматов. На запуску проєкту The Village Україна запитували у керівників про плани і розвиток UNIT.City.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: UNIT.City