З травня 2019 року інтелектуальний простір mOre припиняє свою роботу в бізнес-центрі «Торонто». Про це The Village Україна повідомили у просторі.

Навесні 2018 року приміщення, в якому розташований простір, придбала приватна компанія «Ковальська», і згодом із mOre було достроково розірвано контракт на оренду. 

«На початку лютого нам прислали повідомлення про розірвання договору оренди та терміновий виїзд із приміщення, так як у власника змінилося бачення. У нас є домовленість, що ми проведемо на старому майданчику (у БЦ «Торонто» – ред.) усі заплановані події до травня, але тепер я не візьмуся це гарантувати. У будь-якому випадку, всі заходи відбудуться – можливо, вже на інших локаціях, про що ми повідомимо всіх завчасно», – коментує засновник простору mOre Андрій Ставніцер.

У mOre не планують закривати проект, а лише оголошують «творчу відпустку». Планують, що робота простору має відновитись восени.

Представники компанії «Ковальська» зазначили, що розірвати договір вирішили не через власну вигоду, а через постійні затримки з оплатою вартості оренди.

«У той час, коли кількамільйонні борги «Пространства Будущего» ( mOre – ред.) стали постійним явищем, а прострочення орендної плати в кілька місяців – нормою ведення бізнесу з боку орендарів, ми були вимушені поставити питання про дострокове розірвання договорів», – коментують у компанії. 


Інтелектуальний простір mOre заснували у 2018 році. Він розташовувався на трьох поверхах бізнес-центру «Торонто». На першому поверсі працював шоурум шоурум Appt 13, другий поверх – зал для конференцій, а на третьому поверсі були офіси компаній.

У mOre проводили освітні івенти, бізнес-зустрічі та інші події для освіти та саморозвитку.

Обкладинка: mOre