Катарська авіакомпанія Qatar Airways продовжила термін безкоштовного надання готелів у рамках програми Free Stayover. Готель надають у разі бронювання тривалої пересадки в Досі – понад 12 годин, пише avianews.com.

Згідно з оновленими правилами, пасажир може забронювати проживання впродовж однієї доби в готелі категорії 4 або 5 зірок для розміщення до 30 квітня 2019 року включно. Послуга бронювання доступна до 31 січня 2019 року. Раніше передбачалося, що ця програма припинить свою дію наприкінці 2018 року.

Умови Free Stayover передбачають безкоштовне надання готелю в разі вибору тривалої пересадки, навіть якщо в системі доступні пересадки менше як 12 годин.

Після отримання квитків, проте не пізніше ніж за 72 години до вильоту, необхідно забронювати безкоштовне розміщення в готелі на сайті авіакомпанії. У номері можливе розміщення двох дорослих і однієї дитини.

У разі, якщо пасажир хоче залишитися в Досі на більш тривалий час, він може забронювати номер на дві доби за фіксовану плату 100 доларів.


 Qatar Airways почала виконувати щоденні рейси за маршрутом Київ – Доха з 28 серпня 2017 року. Влітку 2019 року перевізник має намір задіяти для польотів в Україну більш місткі широкофюзеляжні авіалайнери Airbus A330 і Airbus A350.

 Українським громадянам для того, щоб скористатися програмою Free Stayover, не потрібно отримувати візу для виходу в місто, тому що у 2017 році Катар скасував візовий режим для громадян 80 держав, включно з Україною.

Обкладинка: tjdarmstadt/Wikimedia Commons