Українська креативна агенція Banda Agency отримала гран-прі дизайнерської премії Red Dot Award за проект для бренду OKKO. Окрім того, київську команду назвали найкращою агенцією світу за версією премії. 

«Зробити видатний дизайн у такій далекій від дизайну категорії, як заправні станції – це справді виклик. У всьому світі заправки далекі від дизайну. Саме тому журі настільки високо оцінили цю роботу. Подібні проекти виділяються і стають прикладом для категорії», – коментує The Village Україна креативний директор Banda Agency Павло Вржещ.

View this post on Instagram

Red Dot Grand Prix

A post shared by Banda Agency (@banda.agency) on

Це друга поспіль нагорода Red Dot Grand Prix для Banda Agency: у 2017 році агенція отримала Red Dot Award за дизайн ВДНГ, а також головну відзнаку Red Dot Grand Prix за брендинг Євробачення-2017 (спільно з агенцією Republique – ред.).

The Red Dot Award – міжнародна дизайнерська премія, яку вручають більш ніж 50 років. У 2018 році у межах конкурсу 24 експерти журі оцінили понад 8 600 робіт з 45 країн.

Щороку премія вручає сім гран-прі – за видатне досягнення у комунікаційному дизайні.

Більшість переможців цьогорічної премії стали відомі у серпні. У 2018 році українські компанії отримали 16 нагород Red Dot. Сім із них – проекти Banda Agency. Зокрема, агенцію відзначили за брендинг України Ukraine Now.

26 жовтня у Берліні відбулася офіційна церемонія нагородження лауреатів Red Dot Award. Окрім того, на церемонії оголосили лауреатів кількох раніше не оголошених переможців, включно із гран-прі, яке отримала Banda Agency.

 Раніше ми показували в рубриці «Офіс місяця», де працює Banda Agency.

Фото та обкладинка: Banda Agency