Українська компанія Radioaktive Film отримала нагороду премії Shots Awards 2018 та стала найкращим продакшн-сервісом у світі. Radioaktive виграли в номінації Production Service Company Of The Year.

Переможців Shots Awards 2018 нагородили в Лондоні 18 жовтня.

Конкурентами Radioaktive Film у номінації були студії з Південно-Африканської Республіки, Іспанії, а також британська компанія, яка базується у Манчестері.

«Нашими конкурентами були компанії з тих країн, які вже давно на ринку. На їхньому рахунку Gorillaz, іконічні Old Spice, FIFA. І нам особливо приємно перемогти цього року, тому що ми також робили сцену зі Спайком Джонзом, який отримав нагороду за найкращу режисуру», – розповідає Катя Галицька, виконавча продюсерка Radioaktive Film.

«Це ще один важливий крок для того, щоб закріпити Україну на кінематографічній карті світу, а для нас це ще один стимул не розслаблятись», – пояснює вона у коментарі The Village Україна.

Radioaktive Film працювали з такими брендами, як Apple, Hennessy, Lenovo, Audi, Guinnes, Absolut, Libresse та Uniqlo.

Знята у Києві реклама Apple Watch Series 3

Компанія брала участь у роботі над музичними відео Twenty One Pilots, Coldplay, DJ Shadow, Mø, Hurts, Foals, Tame Impala, «Океану Ельзи» та ONUKA.

Twenty One Pilots – Nico And The Niners
MØ – Kamikaze
Coldplay – Up&Up