Компанія «Розетка.Уа» орендувала перший поверх будівлі Головпоштамту на майдані Незалежності у Києві, повідомляють в «Укрпошті».

Компанія перемогла у тендері держпідприємства на платформі «Prozorro.Продажі». Договір розрахований на 60 місяців. Місячна вартість оренди становитиме понад мільйон гривень.

За оцінками «Укрпошти», компанія на цій угоді заробить 70 мільйонів гривень з урахуванням щорічної індексації вартості оренди.

«Від оренди приміщення найбільшим інтернет-магазином «Розетка» ми також сподіваємося на синергетичний ефект – оформлені тут покупки можна буде відразу відправляти в будь-який куточок України», – прокоментував генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

За умовами аукціону, переможець зобов’язаний здійснити ремонт приміщення і утримувати його в належному технічному стані протягом терміну дії договору оренди.


 Нагадаємо, «Укрпошта» анонсувала програму із підвищення ефективності використання площ своїх відділень. Залучені кошти від проекту компанія спрямує на розвиток своєї інфраструктури і мережі.

Обкладинка: Prymasal