У Києві виступить Колін Ріс, Віце-президент Virgin Hyperloop One та Сара Іскандер, креативна менеджерка компанії. 14 вересня вони стануть учасниками конференції, присвяченої транспортним технологіям, в бізнес-просторі Innohub.

У жовтні на конференції, присвяченій розробкам у галузі Gaming & Entertainment, виступить Джон Кавана з кейсом Paramount Pictures. Кавана створив інтерактивний ігровий підрозділ Paramount Pictures та провів усі видавничі операції для найбільшого розробника відеоігор у Великій Британії.

Простір Innohub відкрили 22 серпня як частину офісу компанії Innovecs на бульварі Вацлава Гавела, 6. Тут проводитимуть освітні події, хакатони, технічні конференції та мітапи.

«Ми хочемо проводити події зі спікерами, які мають комерційний досві роботи у західних компаніях. Це той досвід, якого не вистачає українцям на глобальному ринку, Ми говоримо про тих, хто, перш за все, розповість, як стати крутим бізнесменом та управлінцем. Завдання Innohub – розповісти про досвід наших замовників, а сьогодні це такі компанії як Amazon та Facebook», – каже Алекс Луцький, співзасновник та СEO Innovecs у коментарі The Village Україна.

Фото: Innohub