Дизайн-бюро spiilka отримало нагороду на конкурсі Red Dot Award 2018 за розробку фірмового стилю для освітнього проекту «Майбутнi».

«У цьому проекті нам вдалося поєднати круту big idea (головну креативну ідею проекту) з крутим екзек’юшеном та дотриматись двох головних принципів айдентики – consistency та distinctiveness. А ми це дуже любимо», – коментує перемогу The Village Україна співзасновниця spiilka design büro Настя Жеребецька.

За її словами, головна ідея проекту «Майбутнi» – вчитися ставити правильні питання. «Саме від знаку питання ми і відштовхнулися, – кажуть дизайнери, – майстерність ставити запитання та людську цікавість ми поклали в основу змінюваного логотипа та зробили головним візуальним прийомом всього стилю».

«Нам вдалося застосувати наш інженерно-естетичний підхід від початку до кінця та отримати крутий результат. Нам подобається як сам проект, так і світове визнання. Тож дякуємо клієнту та нашій команді (а особливо головному дизайнеру проекту – Богданові Яремчуку) і продовжуємо. Далі буде...» – підсумовує Володимир Смирнов, дизайн-директор і співзасновник агентства.

«Майбутнi» були засновані у 2012 році під назвою iWonder. Зміна назви стала частиною ребрендингу. Проект розвивається у трьох напрямках: «Простір для підлітків», «Школа для батьків» та «Освітня лабораторія для вчителів».


Премії Red Dot Award 2018 отримали також українські агентства Banda та Hooga за бренд України та дизайн «Парку корупції» відповідно. Їх вручать на офіційній церемонії 26 жовтня у Берліні.

Зображення: spiilka design büro