Український стартап Neoven випустив свою першу інноваційну розробку – портативну індукційну піч із додатковими модулями.

Ця піч дасть змогу відмовитися від використання мікрохвильовок і холодильників в офісах, вважають розробники. З нею можна розігрівати або охолоджувати їжу, готувати чай, каву та фреш, до того ж прямо на робочому місці, в автівці, потягу чи в парку.

Пристрій оснащений додатковими модулями міні-холодильника, електрочайника та соковитискача. Він працює від трьох батарей потужністю 6000 mAh, що повністю заряджаються за дві години. За даними розробників, одного заряду достатньо для роботи печі протягом п’яти днів, якщо використовувати її двічі на добу.

Для підігріву їжі в Neoven використовується метод індукційного нагріву. Основне відділення займає великий контейнер для розігрівання. Друге відділення призначене для салатів чи фруктів, також у нього вставляються змінні модулі. Обидва контейнери ущільнені, тож у них можна переносити рідкі страви. Також передбачене відділення для спецій і столових приборів.

Керувати пристроєм можна не лише з допомогою кнопок, а й дистанційно: через мобільний додаток на смартфоні. Їжа розігрівається в середньому 5 хвилин.

Портативна піч – перша розробка у лінійці смарт-техніки від Neoven, кажуть в компанії. Точну ціну її поки що не називають. Орієнтовно вона становитиме 200 доларів.

Розробку представили на виставці TechCrunch у Тель-Авіві. Стартап зараз базується в Ізраїлі. Його заснував 2016 року одесит Максим Наконечний.


 Раніше повідомлялось, що український стартап з пошуку репетиторів залучив 4 мільйони доларів інвестицій.

фото: Neoven