Глобальна мережа коворкінгів WeWork вирішила відмовитись від м’яса, риби та птиці при приготуванні корпоративних обідів, повідомляє Bloomberg з посиланням на корпоративну розсилку.

Співзасновник стартапу Мігель МакКелві розіслав співробітникам листа і попередив, що у цьому році в меню «Літнього табору» – корпоративного виїзду на природу, буде вегетаріанським.

«Нові дослідження показують, що відмова від м'яса – це одна з найважливіших речей, які людина може зробити, щоб перестати шкодити навколишньому середовищу. Це важливіше, ніж перехід на гібридний автомобіль», – зазначив Мігель МакКелві.

Зазначається, що зміни торкнуться усіх співробітників мережі по усьому світу. Компанія більше не буде компенсувати витрати на їжу, де є м’ясо. Також під час відряджень WeWork компенсовуватиме витрати лише на вегетеріанську їжу.

Перехід на вегетаріанство – це лише частина стратегії WeWork, в рамках якої компанія намагається дбайливіше ставитися до навколишнього середовища. Мережа також зменшує використання пластику в роботі і стежить за збором і розподілом відходів.


 Мережа WeWork була заснована в 2010 році. Зараз оцінюється у 20,2 млрд доларів. Компанія керує 400 коворкінгами по всьому світу.

Обкладинка: Maarten van den Heuvel/Unsplash