Туроператор Join UP скоротить кількість рейсів до Туреччини через постійні затримки та переноси рейсів авіакомпаній.

Туроператор хоче стабілізувати ситуацію із затримками рейсів та незручними умовами перельоту для туристів. Зазначається, що з 11 липня туроператор починає поступово скорочувати рейси до Туреччини з Києва, Вінниці, Херсону, Одеси та Харкова.

До 26 липня компанія планує скоротити польоти до 13 на тиждень. Туристи, які вилітали з Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора, в ті ж дати з того ж міста.

Туристи з Харкова і Одеси запропонують найближчі доступні рейси в цих містах або рейси з інших міст.

З регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону польоти будуть припинені. Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів.

«У відповідь на ситуацію з частими затримками й перенесеннями чартерних рейсів авіакомпаній за замовленням туроператора Join UP, компанія прийняла рішення скоротити програму польотів у Туреччину», — повідомив туроператор.

Компанія розраховує, що зменшення рейсів збільшить кількість запасних літаків, які зможуть вилітати у випадку збою розкладу. Це також знизить навантаження на авіаперевізників у розпал туристичного сезону.


 Нагадаємо, через затримки рейсів постраждало близько 1500 українців. Зокрема, рейси затримували з Туніса, о. Мальорки та Аланії. Затримки чартерних рейсів продовжують досі.

В Мінекономрозвитку пояснили, що затримки чартерних рейсів пов’язані з великою кількістю українських туристів.

Обкладинка: Pixabay