Нова українська авіакомпанія SkyUp подала заявки до Державіаслужби на отримання прав на 55 внутрішніх і міжнародних маршрутів з 1 червня, пише ЦТС.

Авіаперевізник просить дозволити йому літати з Києва, Харкова та Львова до Одеси. Це єдині регулярні внутрішні маршрути у перевізника.

Ще 20 заявок компанія подала на закордонні маршрути. Серед міжнародних напрямків: рейси з Києва до Барселони, Ларнаки, Ріміні, Аліканте, Пальма-де-Майорки, Батумі, Бургаса, Варни, Тенеріфе, Тирани.

З Харкова – в Барселону, Ларнаку, Ріміні та Бургас. Зі Львова – в Барселону і Ларнаку. Із Запоріжжя – у Барселону. З Одеси – у Барселону, Ріміні, Ларнаку.

Також SkyUp хоче здійснювати 32 чартерних міжнародних рейси з Києва, Харкова, Львова, Одеси, Чернівців, Херсона, Вінниці та Запоріжжя. З українських міст лоукостер планує літати в Анталію, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват, Тирану, Батумі, Монастір.

Періодичність рейсів: від 1 до 7 польотів на тиждень, а на напрямку Київ – Анталія – 20 рейсів на тиждень.


 Зазначимо, що 18 травня український лоукостер SkyUp отримав дозвіл на польоти. SkyUp базуватиметься в Жулянах.

Ціни на квитки формуватимуться за лоукост-моделлю: наприклад, квиток Київ – Одеса буде коштувати від 499 грн в один бік.

Обкладинка: Facebook Skyup airlines