Корпорація Microsoft показала свої нові розробки для бізнесу, які можуть полегшити комунікацію з клієнтами та усередині компанії, пише The Verge.

Microsoft представила прототип додатку, який розпізнає голоси співробітників. Водночас штучний інтелект у режимі реального часу починає розшифровувати розмову. При цьому неважливо, якою мовою говорить людина.

Якщо співробітник говорить про плани та завдання, додаток автоматично створює нагадування у корпоративному месенджері Microsoft Teams.

Компанія також показала додатки Microsoft Remote Assist і Microsoft Layout, які дозволяють здійснювати дзвінки у змішаній реальності.

Застосунок Microsoft Layout створює додатковий робочий простір у доповненій реальності у вигляді голограм. Співробітники можуть переглядати інформацію в реальному чи VR-режимі, редагувати і ділитися даними з іншими користувачами.

Застосунок Microsoft Remote Assist також дозволить спілкуватись з клієнтами та допомагати їм паралельно. А окуляри змішаної реальності доможуть робити це набагато швидше та вирішувати усі питання ефективніше.

Обкладинка: Microsoft HoloLens