В Україні запустили стартап Tunatravel, з допомогою якого можна замовити, сформувати й оплатити тур за кордон на будь-який бюджет повністю в онлайні.

Як пише AIN, щоб скористатися послугами сервісу, потрібно зареєструватися на сайті та заповнити форму: вказати бюджет, кількість мандрівників, дати і вимоги щодо житла і транспорту. Перші пропозиції надійдуть в особистий кабінет протягом кількох годин. Далі можна редагувати пропозицію, змінивши будь-який параметр. Після підтвердження та оплати (здійснюється на сайті за допомогою LIQPAY) клієнт отримує доступ до поштової скриньки з бронюванням та описом поїздки.

«Ми не беремо тури – ми їх складаємо за запитом клієнта, зважаючи на акції та розпродажі авіакомпаній, пропозиції готелів. Наприклад, зараз є можливість купити квиток Ryanair з Варшави до Мілана за 5 євро, а Wizzair літає з Києва до Варшави за ціною від 519 гривень – це і може увійти в нашу пропозицію. Ми перевіряємо безліч авіакомпаній і знаходимо найкращі варіанти переїздів на потрібні дати, можемо сформувати маршрут до будь-якого місця», – цитує видання співзасновницю проекту Анастасію Невмержицьку.

Максимальна вартість послуг сервісу – 40 євро. Tunatravel на ці гроші підбере варіант проживання, трансфери, транспорт, допоможе зі страховкою, бронюванням екскурсій, купівлею міських карт тощо. Підбір маршруту та проживання коштуватиме 30 євро, а лише пошук дешевих квитків – 10 євро.

 Посилання