У Фінляндії з'явився курорт SuperShe Island, де можуть відпочивати лише жінки.

Засновниця проекту – американка Крістіна Рот. За задумом Рот, курорт повинен об’єднувати жінок зі спільними цінностями та інтересами.

Фото: Twitter SuperShe Island

Ідея виключно жіночого відпочинку з'явилася у засновниці в Малібу. Там вона помітила, що чоловіче товариство для дівчат часто стає перешкодою повноцінному відпочинку: «Як тільки поруч з жінкою з'являвся симпатичний хлопець, вона починала напружуватися, а її руки автоматично тягнулися до косметики. Ідея SuperShe Island полягає в тому, щоб повністю сконцентруватися на собі - заспокоїтися, видихнути і, нарешті, розслабитися. Гей, пані, зосередьтеся на собі, і не піддавайтеся впливу гормонів!», – каже вона.

Відпочинок на SuperShe Island може тривати від одного дня до тижня. Гості острова будуть займатись йогою, медитацією, фітнесом, майстер-класами по здоровому харчуванню, кулінарними класами тощо. Вартість перебування на острові поки не розголошується.

Наразі курорт працює в тестовому режимі, приймаючи приятельок власниці курорту. Але вже з літа на острові зможуть відпочивати всі бажаючі.