Влада Києва з 1 лютого 2018 року розірвала угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi у метро в 2014 році, та оголосить новий тендер до кінця березня, повідомили «Українським новинам» у КМДА.

Умови тендера оголосять згодом, але зазначають, що предметом угоди буде надання безкоштовного Wi-Fi на всіх станціях метрополітену. До участі у тендері міська влада планує залучити міжнародні та українські компанії.

Раніше Київське інвестиційне агентство наголошувало на необхідності переглянути, а можливо, й розірвати угоду з компанією Mosquito Mobile, яка не займалася розширенням мережі в 2017 році.


 Wi-Fi провели на 12 станціях метро: «Олімпійська», «Площа Льва Толстого», «Майдан Незалежності», «Хрещатик», «Театральна», «Університет», «Золоті ворота», «Кловська», «Палац спорту», «Арсенальна», «Лук’янівська» та «Дніпро». Також мережа працює у 7 тунелях і понад 130 вагонах.

 Раніше повідомляли, що у центрі Києва з’явився безкоштовний Wi-Fi: на Михайлівській, Софійській, Поштовій і Контрактовій площах, а ще у парку Шевченка та на Андріївському узвозі.