Біля метро «Лісова» хочуть побудувати торгово-розважальний центр, що увійде в мережу столичного девелопера Вагіфа Алієва (Lavina Mall, «Блокбастер», Ocean Mall, «Південний»). Про це повідомляє «Інтерфакс».

Це буде триповерхова будівля, площею більше 100 тисяч квадратних метрів. Вхід у ТРЦ буде як підземний – з метро, так і наземний. Запланований термін введення в експлуатацію – 2019 рік.

«Проект схожий на інші мегамолли. Інтерес до цього об’єкта з боку орендарів великий, тому що на «Лісовій» – величезний пасажиропотік. За цим показником станція обігнала «Вокзальну», яка зараз на третьому місці, після «Академмістечка». Під Києвом ростуть гігантські передмістя, які просочуються через ці дві вузлові станції», – розповів генеральний директор компанії NAI Ukraine Віталій Бойко.

За його словами, наразі завершується проектування і незабаром розпочнуться будівельні роботи на об’єкті.

За його словами, у результаті реалізації проекту «район отримає нову транспортну інфраструктуру, буде наведений порядок з міським та приміським транспортом, а також буде можливість для автомобілістів залишати машину на парковках перехоплення, розрахованих приблизно на 10 тисяч паркомісць».

Фото: ТРЦ Lavina Mall