Журнал Time опублікував рейтинг найкращих гаджетів 2017 року. Перше місце зайняла консоль Nintendo Switch, продажі якої почалися в березні.

Як зазначає Time, це «відмінна консоль, на якій можна грати на ходу або підключати до док-станції вдома». Окремо наголошується про набір ігор — Super Mario Odyssey і The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

На другому місці новинка від Apple — iPhone X. «Так, це дорого. Так, вам, ймовірно, буде нелегко в ньому розібратися. І так, Android зробив це першим. Але безрамковий інтерфейс iPhone X і система розпізнавання осіб, безсумнівно, встановлять новий стандарт для телефонів», — пише Time.

Третє місце зайняв ноутбук Microsoft Surface Laptop: «Пристрій характеризується невеликою вагою, елегантним дизайном і хорошою батареєю».

У десятку також потрапили квадрокоптер DJI Spark, смартфон Samsung Galaxy S8, консоль Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic, «розумна колонка» Amazon Echo другого покоління, консоль Xbox One X, «розумний годинник» Apple Watch 3 і камера Sony Alpha A7R III.

Фото: Nintendo