«Приватбанк» з 1 вересня призупинив продаж іноземної валюти для клієнтів «Приват24». Про це повідомив колишній перший заступник голови правління банку Олег Гороховський у Facebook.

«Сьогодні вночі (31.08.2017) «Приватбанк» призупиняє продаж інвалюти клієнтам в «Приват24» і інших дистанційних каналах обслуговування», — написав Гороховський. Гороховський уточнив, що протягом тижня будуть введені обмеження за часом проведення операцій — тільки в робочі дні з 10:00 до 16:00.

Журналістам «Економічної правди» підтвердили цю інформацію у банку.

«У зв’язку з вимогою законодавства України здійснювати безготівкові валютно-обмінні операції виключно через Міжбанківський валютний ринок (МВР), регламент проведення таких операцій змінюється відповідно до правил МВР», — кажуть у прес-службі.

Продати валюту, за повідомленням банку, можна у дистанційних каналах банку у робочі дні з 10:00 до 16:00 за поточним курсом на момент проведення операції.

«Купівля валюти можлива тільки у відділенні «Приватбанку. Придбати валюту з метою переказу за кордон можна на сторінках «SWIFT-платежі» та «Перекази»», - кажуть у прес-службі.

21 грудня 2016 року «Приватбанк» перейшов у державну власність.

Фото обкладинки: facenews.ua